Noctua

Skozi leta sem prevajala različne vrst besedil, vključno s tehničnimi dokumenti, projekti, marketinškimi besedili, spletnimi stranmi itd. Vedno se potrudim, da zagotovim natančne in kakovostne prevode, ki so prilagojeni ciljni publiki in njenim kulturnim navadam.

Pri svojem delu uporabljam najnovejše prevajalske tehnologije in orodja, ki mi pomagajo pri zagotavljanju doslednih in kakovostnih prevodov. Hkrati pa si prizadevam za ohranjanje svoje edinstvene ustvarjalnosti in pristopa k prevajanju.

Vsaka oseba je edinstvena in tako tudi njeno življenje ter potrebe, zato je pomembno, da so tudi rešitve njej ustrezno prilagojene. Prisluhnem tvojim potrebam in skupaj izoblikujemo najboljše rešitve zate.

Prevajam različne vrste besedila, kot so poslovna, strokovna in splošna besedila. Med njimi so tehnični dokumenti, marketinški zapisi, spletne strani, projektna dokumentacija, poslovni dokumenti, tehnična navodila itd. Prav tako prevajam tudi splošna besedil , kot so e-pošta, dopisi, članki in drugo.

Prevode opravim kakovostno, natančno in v skladu s stilom in tonom izvornega besedila.

Če potrebuješ zanesljivega prevajalca za prevajanje tvojih besedil, me kontaktiraj. Poskrbela bom, da bo tvoje besedilo prevedeno kakovostno in natančno.

 

JEZIKOVNE KOMBINACIJE

Slovenščina – Italijanščina 

Italijanščina – Slovenščina

Prevajanje:

splošna besedila: 15€

strokovna besedila: 18€

spletne strani: 15€

 

 

Lektoriranje:

splošna besedila: 5€

strokovna besedila: 7€

spletnih strani: 5€

*cena strani oz. 1500 znakov brez presledkov

Prevajanje:

splošna besedila: 20€

strokovna besedila: 25€

spletne strani: 20€

 

 

Lektoriranje:

splošna besedila: 5€

strokovna besedila: 7€

spletnih strani: 5€

*cena strani oz. 1500 znakov brez presledkov

Slovenščina – Angleščina

Angleščina – Slovenščina

Angleščina – Italijanščina

Italijanščina – Angleščina

Prevajanje:

splošna besedila: 23€

strokovna besedila: 28€

spletne strani: 23€

 

 

Lektoriranje:

splošna besedila: 5€

strokovna besedila: 7€

spletne strani: 5€

*cena strani oz. 1500 znakov brez presledkov

Navedena cena je okvirne narave, saj je končna cena odvisna od obsega in zahtevnosti projekta. Z veseljem pripravim ponudbo glede na tvoje potrebe in zahteve. Časovni okvir za dokončanje prevoda je dogovorjen v naprej in je odvisen od obsega projekta in lahko traja od nekaj dni do več tednov.

POSTOPEK NAROČILA

Vsak projekt je edinstven tako kot potrebe vsake stranke. Da ti lahko pošljem primerno ponudbo, je potrebno poslati dokument in vse želje na elektronski naslov: info@noctua-nightowl.com.

 

V kratkem ti bom nato poslala nezavezujočo ponudbo, ki jo potrdiš z odgovorom na sporočilo.

 

V primeru večjih projektov organiziram tudi sestanke v živo ali on-line, kjer se dogovorimo o podrobnostih projekta.

 

Besedilo, ki ga je potrebno prevesti, je lahko v različnih oblikah (najbolje pa v wordu). Vrsta dokumenta ni pomembna in ne predstavlja ovire pri mojem delu. Z izvedbo se naročniku v celoti prilagodim in ne povzročam nepotrebnih dodatnih korakov ali stroškov.